2018. gada 22. decembris ir ziemas saulgriežu laiks un lūk, kā tas mūs ietekmēs šodien

Mēdz būt ziemas un vasaras saulgrieži, turklāt to datumi vienmēr paliek nemainīgi. Šajās dienās pašas galvenās zvaigznes – Saules augstums atrodas savā maksimālajā vai minimālajā punktā. Vasarā šī parādība notiek 21.-22. jūnijā, bet ziemā 21.-22. decembrī.

Tiek uzskatīts, ka šajā laikā dzimušiem cilvēkiem piemīt unikālas spējas un dotības.  Ziemas Saulgriežiem ir liela nozīme astroloģijā un astrofizikā.

Šī ikgadēja parādība slēpj sevī īpašu enerģiju un ir spējīga atstāt savu ietekmi uz cilvēku dzīvēm. Kā jau parasti, arī 2018. gadā ziemas saulgrieži notiks 22. decembrī.

Parasti ziemas saulgrieži saistās ar gada īsāko dienu un garāku nakti, jo ar nākamo diennakti dienas garums sāk pamazām un nemanāmi pieaugt. Saules enerģijas aktivitāte joprojām atradīsies uz minimālās atzīmes, tomēr enerģētika būs īpaši spēcīga.

Lasi vēl: 22. decembris – ļoti spēcīga diena: kādas iespējas tā sniedz un kā nepalaist garām veiksmi

Pat interesantākais šajā dabas un astronomiskajā parādībā ir tas, ka šoreiz tā sakrīt ar Pilnmēnesi. Tieši šī iemesla dēļ šīs dienas enerģētika divkāršosies.

Astrologi brīdina, ka šī tomēr nebūs tā veiksmīgāka aizejošā gada diena, tāpēc jābūt gatavam jebkādiem likteņa līkločiem un pārsteigumiem.

Avots:

nicstyle

Pievienot komentāru